okładka

Kiełbasy i wędliny : zasady domowego wyrobu wędlin. Przepisy na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno

Prokopczuk, Zbigniew, Olimp Media

Rok wydania: 2021.

Mięso, Wędliny, Kiełbasa, Przepisy kulinarne

dostępne:

1 z 1

Autor
Prokopczuk, Zbigniew
Olimp Media
Tytuł
Kiełbasy i wędliny : zasady domowego wyrobu wędlin. Przepisy na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno
ISBN
978-83-7707-373-5
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Olimp Media,
Rok wydania
2021.
Objętość
140, [4] strony :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Sekrety Polskiej Kuchni
Hasła przedmiotowe
Mięso
Wędliny
Kiełbasa
Przepisy kulinarne
020
%a 9788377073735
100
%a Prokopczuk, Zbigniew
245
%a Kiełbasy i wędliny : %b zasady domowego wyrobu wędlin. Przepisy na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno /
260
%a Poznań : %b Olimp Media, %c 2021.
300
%a 140, [4] strony : %c 21 cm.
490
%a Sekrety Polskiej Kuchni
650
%a Mięso
650
%a Wędliny
650
%a Kiełbasa
655
%a Przepisy kulinarne
710
%a Olimp Media
920
%a 978-83-7707-373-5

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: I-G-31041
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia